NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Er staat een muzikale verrassing voor je klaar in de Nederland Zingt Adventskalender

Bekijk de adventskalender

Kunnen we deze bijzondere adventsdagen nog fijner en gezelliger maken? Wij hopen van wel met onze speciale adventskalender. Tot en met 25 december staat er elke dag een verrassing op je te wachten. Een persoonlijke boodschap van een bekend artiest bijvoorbeeld. Of een bemoediging in de vorm van een prachtig kerstlied. Zo willen we elke dag speciaal voor je maken.

Vier advent samen met Nederland Zingt en maak dagelijks een vakje open via onze adventskalender.

Ben je blij met je 'cadeautje'? Verras er dan ook een dierbare mee door de kalender met hem of haar te delen. Fijne adventsdagen allemaal!

Meer lezen over:

Speel muziek af