NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Ontroerend nieuw nummer van Sela met Kinga Bán

Op de nieuwe cd van Sela 'God van Leven' die in februari uitkomt staat dit ontroerende nummer 'Een weg naar U'. Gezongen door Kinga Bán die vorige week voor de laatste keer meezong met de band. Door de ziekte van Kinga krijgt het nummer nog meer lading en kracht.

Vertrouwen op God

De tekst van het lied spreekt van vertrouwen op God ondanks pijn en bidden om een wonder. "Al is de hemel zwijgzaam en stil, U geeft me kracht om vol te houden. Als tijd alleen mijn pijn niet heelt, dan nog blijf ik op U vertrouwen". Vertrouwen ondanks de verdrietige en moeilijke situatie. Er zijn vast meer mensen die zich herkennen in het beeld dat de hemel zwijgzaam en stil is. En dan toch ontdekken dat God kracht en vrede geeft. Wat een bijzonder getuigenis en bemoediging is dit lied.

"In het donkerst van de nacht

leert U mijn ziel te zingen

U geeft wonderlijke kracht

en vrede diep van binnen

Ook in mijn verdriet

vindt mijn lied een weg naar U"

Meer lezen over:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: