NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Schitterende uitvoering 'O holy night' door Sterre van Boxtel (13 jaar)

Sterre van Boxtel (13 jaar) werkte als soliste mee aan de Nederland Zingt opnames in Enkhuizen. Tussen de repetities door werkte Sterre enthousiast mee aan de uitvoering van een heel bekend kerstlied. Buiten waren glazen potjes gevuld met kaarsjes, de bomen waren versierd met kerstverlichting en zelfs de lampen in de kerk werden aangepast voor een nog mooier effect door de ramen. In de kerktuin vol met lichtjes heeft Sterre toen de kerstklassieker 'O holy night' gezongen. En dat leverde deze sfeervolle beelden op.

Meer lezen over:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: