NPO Logo EO Logo youtube facebook whatsapp facebook-share mail play video image audio close menu search next
Toddler With Down Syndrome Learns New Words Through the Power of Music

Dit jongetje leert woorden spreken door te zingen

De Amerikaanse Amanda deelde dit aanstekelijke filmpje van haar 11-jarige dochter en haar zoontje Bo. Toen zij terugkwam uit de douche hoorde zij hoe Bo, die syndroom van down heeft, de woorden uit het liedje 'You are my sunshine' oppakte. Woorden als 'away' en 'happy' werden hem toegezongen door zijn grote zus. Bo, die tot voor kort twaalf woorden kon spreken, zong de woorden vrolijk met haar mee. Volgens Amanda heeft hij alle woorden die hij kan spreken te danken aan muziek en zingen. Een geweldig verhaal over de kracht van samen zingen!

Meer lezen over:

Op de hoogte blijven van leuke nieuwtjes en mooie nummers? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: