Hoopvolle muziek in Nederland Zingt Gospel!

Nederland Zingt Gospel is een sfeervol programma vol hoopvolle muziek. In het programma neemt Ron Stoeltie je mee in de wereld van de gospelmuziek. Met elke week de gospel top-3, de weekaanbieding én een interview met een koor uit binnen-of buitenland. Je hoort het programma vanaf zaterdag 6 januari elke zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur op NPO Radio 5

Geef je gospelkoor op!

Sing sing sing

Vanaf 6 januari start Nederland Zingt Gospel met de nieuwe rubriek 'Sing sing sing'. Elke week belt presentator Ron met een gospelkoor en wordt er een lied van het koor gedraaid. De enige voorwaarde is dat jouw koor beschikt over voldoende kwaliteit en over een professionele opname.
Zing jij op een Gospelkoor of ken je een Gospelkoor wat aandacht verdient? Mail dan naar gospel@eo.nl

Muziekweetjes

 Op de hoogte blijven van alle leuke muziekweetjes en bijzondere interviews? Je kunt Nederland Zingt Gospel hier volgen.

Meer lezen over:

Speel muziek af