Reserveer hier jouw Nederland Zingt Dag kaarten | Open armen

Geweldig nieuws: Op donderdag 11 januari is de kaartverkoop voor de Nederland Zingt Dag 2018 van start gegaan. Dit jaar komen we op 21 april samen in de Jaarbeurs om samen te zingen! De presentatie ligt in handen van Henk van Steeg en Mirjam Bouwman.

Kaarten reserveren

Thema Nederland Zingt Dag 2018

Het thema van deze speciale dag is 'Open armen'. “Op de Nederland Zingt Dag word je met open armen ontvangen”, vertelt Mirjam Bouwman. De presentatrice verwijst hiermee naar het thema dat op 21 april als een rode draad door het programma loopt. “Met dit thema willen we de bezoekers meegeven dat we bij God horen. Hij wacht ons met open armen op. Daarnaast maakt het thema ons bewust van onze houding naar anderen. Hoe kunnen wij in ons dagelijks leven voor de ander klaarstaan; onze armen openen voor de mensen om ons heen?”

Wat denk jij?

Natuurlijk is dit thema nog veel breder te interpreteren. Waar denk jij aan bij 'open armen'? Heb jij dat 'open armen-gevoel' zelf ervaren in jouw leven? Laat het ons weten via onze Facebookpagina. We vinden het altijd leuk als onze bezoekers met ons meedenken.

Sprekers

Ja, natuurlijk mag hij niet ontbreken op de Nederland Zingt Dag: ds. Arie van der Veer. Dit jaar zal hij opnieuw het podium van de jaarbeurs betreden. Deze keer om samen stil te staan bij het thema 'open armen'. Vorig jaar sprak hij over de hindernissen in het leven. Op een persoonlijke en rakende manier legt hij uit hoe God hem bijstond in een zeer moeilijke periode. Je kunt zijn overdenking hier terugbekijken.

Mirjam Kollenstaart

En dan een 'nieuw gezicht': Mirjam Kollenstaart is de allereerste vrouwelijke dominee van de Nederland Zingt Dag. Je kent haar misschien wel van het televisieprogramma De Kapel. Naast voorganger in Ottoland (60 procent) is ds. Mirjam Kollentstaart onder meer spreekster voor de BijbelOpen app en kun je ook regelmatig geschreven stukken van haar tegenkomen. Zij is getrouwd met Marien. Ze hebben vier zoons en één dochter. De komende tijd zul je meer kennismaken met deze enthousiaste dominee via onze website en Facebookpagina.

Hoogtepunten afgelopen jaar

Kun je niet wachten? Kom dan alvast in de stemming met deze muzikale hoogtepunten van de Nederland Zingt Dag vorig jaar.

Meer lezen over:

Speel muziek af