Terugblik: hoogtepunten Nederland Zingt Dag 2017

Eén groot feest: zo kan je de Nederland Zingt Dag 2017 zeker noemen zonder te overdrijven. Nu de Nederland Zingt Dag 2018 in zicht komt, is het extra leuk om nog eens terug te blikken naar de hoogtepunten van vorig jaar. Laat je opnieuw ontroeren door de zandkunstenaar en dans mee met kinderkoor De Bromvlieg.

Nietsvermoedende Nederland Zingt Dag-bezoeker krijgt geweldig cadeau

Koens leven kent een moeizame start.Twee dagen na zijn geboorte krijgt hij een hersenbloeding waardoor hij halfzijdig verlamd raakt. Als baby wordt hij liefdevol in huis genomen door zijn pleegouders. Mirjam Bouwman sprak Koen voor het programma De Verandering, maar zocht hem speciaal weer op voor de Nederland Zingt Dag om hem te verrassen. Koen denkt dat hij meewerkt aan een nieuw televisieprogramma, maar weet niet dat Sharon Kips een heel bijzonder en passend lied voor hem gaat zingen.

Toespraak ds. Arie van der Veer

Ds. Arie van der Veer sprak op de Nederland Zingt Dag over de hindernissen in het leven. Op een persoonlijke en rakende manier legt hij uit hoe God hem bijstond in een zeer moeilijke periode.

Kinderkoor De Bromvlieg laat volle Jaarbeurs zingen en swingen

Wat een vrolijkheid op het podium en in de zaal tijdens het optreden van kinderkoor De Bromvlieg. Samen met Marcel & Lydia Zimmer zongen de kinderen vol enthousiasme en uit volle borst tijdens het middagprogramma van de Nederland Zingt Dag. En met al die vrolijke gebaren kunnen de bezoekers natuurlijk niet stil blijven zitten!

Zandkunstenaar Gert van der Vijver met zijn dochters

Veel bezoekers van de Nederland Zingt dag 2017 lieten weten dat het prachtige lied met zandkunsternaar Gert van der Vijver en zijn dochters Rosa en Sera een hoogtepunt voor hen was.

Gewoon nog even glimlachen om deze lieverds

Het thema van de Nederland Zingt Dag 2017 was 'Bouw Uw Koninkrijk'. Nederland Zingt vroeg aan Loïs, Koen, Joël, Matthieu en Naomi wat is een koninkrijk? En hoe zou de wereld eruit zien als iedereen naar Koning Jezus zou luisteren? Kijk en luister naar dit vrolijke vijftal.

Nog meer zien?

Wil je de foto's terugzien van de Nederland Zingt Dag 2017? En meezingen met prachtige uitvoeringen van bekende liederen? Klik dan hier en waan je (opnieuw) in de Jaarbeurs in Utrecht.

Speel muziek af