Bestel hier je gratis kaartje voor onze opnames in Sneek

Op dinsdag 13 maart komt Nederland Zingt samen met 1200 mensen in de Martinikerk in Sneek. Het wordt een geweldige avond vol samenzang en bekende liederen. Het Martini Jongenskoor en de Urker Zangers vullen de kerk met prachtig gezang en ook soliste Judith Koedoot laat speciale liederen horen.

Judith Koedoot

Judith gaat drie nummers van haar nieuwste album zingen, alle drie met een bijzonder verhaal.  Elisa Krijgsman speelt zijn gitaar, Marcel Zimmer neemt het slagwerk op zich en Erik Olsman hoor je op zijn basgitaar. En wie klinkt daar vanachter het orgel? De talentvolle organist Marco den Toom. De samenzangleiding is in de vertrouwde handen van Jaap Kramer.

Martini Jongenskoor Sneek nodigt jou uit

Kaarten bestellen

Laat je deze avond nog mooier klinken? Bestel dan hier jouw kaarten.

Hopelijk tot dinsdag 13 maart!

Meer lezen over:

Speel muziek af