Derde artiest Nederland Zingt Dag bekend

Van Elise Mannah en Martin Brand is al bekend dat zij het grote feest op 21 april samen met ons gaan vieren. Maar wie staat er nog meer naast hen op het podium van de Jaarbeurs?

Persoonlijke uitnodiging

Door het slechte weer een paar weken terug lukte het de derde artiest van de Nederland Zingt Dag niet om naar de EO te komen. Gelukkig ging de storm voorbij en kon zij een paar weken later alsnog aanschuiven bij de Nederland Zingt Dag-vergadering. Natuurlijk vroegen we haar toen ook snel of zij een persoonlijke uitnodiging voor jou wilde opnemen. Natuurlijk wilde ze dat.

Dus wacht niet langer en maak kennis met haar door hierboven de video te bekijken.

Even voorstellen

Sopraan Marjo van Someren maakt haar debuut op de Nederland Zingt Dag, waar op 21 april ruim tienduizend mensen samenkomen rond het thema ‘Open armen’. Van Someren deelt het podium op 21 april met zanger Martin Brand en zangeres Elise Mannah. “Met Nederland Zingt willen we muzikale tradities verbinden”, legt eindredacteur Albert-Jan Schol uit. “Ook in de line-up van de Nederland Zingt Dag willen we de breedte laten klinken door een combinatie van klassiek en modern.”

In verbinding
Marjo van Someren raakte al op jonge leeftijd geboeid door klassieke muziek. De soliste bouwde in de afgelopen jaren een uiteenlopend repertoire op: ze vertolkt werken van onder andere Bach, Händel en Mozart, maar brengt – in samenwerking met diverse koren - ook het christelijk repertoire ten gehore. De zangeres uit Kampen kijkt verwachtingsvol uit naar de Nederland Zingt Dag: “Met het thema ‘Open armen’ zetten we de deur open voor iedereen. Wat een feest om daarbij te zijn! Open armen geven mij het beeld van een warm welkom, een troostvolle omarming, in verbinding met elkaar. Ik verheug me erop!”

Kaarten voor de Nederland Zingt Dag

Heb jij nog geen kaarten voor de Nederland Zingt Dag, maar wil jij deze feestelijke dag wel heel graag met ons meemaken? Bestel dan hier jouw kaarten. Wacht er niet te lang mee want de kaartverkoop gaat als een speer.

Meer lezen over:

Speel muziek af