Dierbare terugzien op de Nederland Zingt dag?

'Open Armen' dat is het thema van de Nederland Zingt dag van dit jaar. En we weten natuurlijk niet hoe het bij jou zit, maar wij krijgen bij dit thema direct plaatjes in ons hoofd. Plaatjes van het immens grote standbeeld dat Jezus Christus verbeeldt boven de stad Rio de Janeiro. De armen wijd open gespreid als teken van warm welkom. Maar er komt ook een ander plaatje in ons hoofd. Mensen die elkaar na lange tijd weer in de armen vallen omdat ze elkaar zo hebben moeten missen.

Gezocht

Ken jij dat gevoel? Dat je iemand al heel lang niet gezien hebt waar je eerder een bijzondere band mee had? Door omstandigheden raak je elkaar soms uit het oog. Misschien was het iemand die altijd met open armen voor je klaar stond? Om je te bemoedigen, te troosten, te verzorgen als je ziek was? En nu moet je elkaar al lang missen. De redactie van Nederland Zingt zoekt naar mogelijkheden om een van deze verhalen van ons publiek een plek te geven op de Nederland Zingt dag. Daarom horen we graag jouw verhaal. Mail ons jouw ervaring: nederlandzingtonline@eo.nl

 

Meer lezen over:

Speel muziek af