NPO Logo EO Logo youtube facebook whatsapp facebook-share mail play video image audio close menu search next

Jonge kijker merkt op: ''die meneer Kramer doet alles.''

Als Ewout met zijn opa en oma naar Nederland Zingt kijkt valt hem op dat hij die meneer Jaap Kramer wel erg vaak voorbij ziet komen. 'Hij zingt, hij dirigeert en speelt ook nog piano. Hij doet alles in de kerk.'

Alleskunner

Zo laten zijn opa en oma weten in een berichtje aan het EO magazine Visie. Kleinzoon Ewout is zo onder de indruk van de muzikale alleskunner dat hij een prachtige orgel van Lego maakt. Jaap Kramer ontbreekt uiteraard niet, die heeft al plaatsgenomen achter het Lego orgel. Geweldig toch?

 

Ook interessant

Op de hoogte blijven van leuke nieuwtjes en mooie nummers? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: