Kennismaken met artiesten Nederland Zingt opnames Breda

Dinsdag 27 februari zijn we in de Grote Kerk van Breda voor TV-opnames voor Nederland Zingt. Wij hebben er al ontzettend veel zin in. En de artiesten en medewerkenden voor deze avond ook. Maar...wie zijn dat eigenlijk? Een aantal namen zal je zeker herkennen, natuurlijk Lucas Kramer. Maar de anderen zetten we ook graag voor jou even in het zonnetje. En ook al ben je er niet bij in Breda, dan kun je alvast van hun muziek genieten.

Deze avond wordt medewerking verleend door: The Choir Company, koor Somnia Danielis en Lucas Kramer. Somnia Danielis is een koor met een engelse koorklank onder leiding van Daniël Rouwkema. Voor deze avond is het koor samengesteld uit verschillende koren van Daniël Rouwkema. De basis wordt gevormd door leden van Concertante uit de regio Haaglanden. Maar in Breda zingen zelfs koorleden uit Emmen en Groningen mee! Het koor heeft 100 enthousiaste leden. The Choir Company is een samengesteld projectkoor dat als motto heeft: 'Zingen, geloven en beleven'. Kijk hieronder alvast de video's van hun en van Lucas Kramer.

The Choir Compay zingt 'Ben je bereid'

" Ben je bereid" The Choir Company Vocals o.l.v. Maarten Wassink

Lucas Kramer zingt 'Gebed van een vader'

"Gebed van een vader" solist Lucas Kramer

Meer lezen over:

Speel muziek af