Met open armen - Schrijvers Voor Gerechtigheid

Het thema van de Nederland Zingt Dag is 'Open armen'. Natuurlijk kan dit lied dan niet ontbreken op deze speciale dag. Ken je het lied nog niet zo goed? Begin dan alvast met oefenen zodat we dit lied straks met duizenden tegelijk kunnen zingen.

Thema Nederland Zingt Dag 2018

Het thema van deze speciale dag is 'Open armen'. “Op de Nederland Zingt Dag word je met open armen ontvangen”, vertelt Mirjam Bouwman. De presentatrice verwijst hiermee naar het thema dat op 21 april als een rode draad door het programma loopt. “Met dit thema willen we de bezoekers meegeven dat we bij God horen. Hij wacht ons met open armen op. Daarnaast maakt het thema ons bewust van onze houding naar anderen. Hoe kunnen wij in ons dagelijks leven voor de ander klaarstaan; onze armen openen voor de mensen om ons heen?”

Meer lezen over:

Speel muziek af