Nieuw talent: Reyer neemt live album op

Misschien ken jij hem nog niet, maar onder veel jongeren is hij al bekend: Reyer van Drongelen. Hij speelt in de BEAM Worship Band, de band die de samenzang verzorgt op de EO Jongerendag. Reyer is één van de nieuwe jonge talenten die zich bezig houdt met het schrijven en maken van aanbiddingsmuziek, zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Sommige nummers van hem zijn opgenomen in Opwekkingsbundel. Op zijn website schrijft hij over zijn muziek: "Ik wil God aanbidden met mijn hele hart en het is mijn passie om anderen daarin mee te nemen."

Live opname

Afgelopen weekend heeft Reyer in de Basiliek in Veenendaal opnieuw een live album opgenomen. Samen met een band en een publiek zijn de nieuwe liedjes vastgelegd. Binnenkort dus ook te beluisteren in jouw huiskamer. Reyer kijkt dankbaar terug op de avond. 

De liedjes zijn op twee na zelf geschreven en gemaakt door Reyer samen met zijn band. 

Dankbaar

Beluister Opwekking 751: geschreven door Reyer

Meer lezen over:

Speel muziek af