NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Openhartig interview met de spreekster van de Nederland Zingt Dag

Mirjam Kollenstaart gaat spreken op de Nederland Zingt Dag. Om haar alvast wat beter te leren kennen tippen we jou een mooi openhartig gesprek tussen haar en Minella (van het blad Eva).

God (her)vinden

Lang dacht Mirjam niet na over haar adoptie, haar achtgerond en Indonesië waar haar familie vandaan komt. Maar haar dochter brengt daar verandering in. Aan Minella vertelt ze over de ontmoeting met haar biologische familieleden die moslim zijn. En hoe ze juist op die plek God heel dichtbij ervaart. Bekijk het gesprek hier.

Meer lezen over:

Speel muziek af