Tweede artiest Nederland Zingt Dag bekend

Vorige week kon je al lezen dat Elise Mannah te zien is op de Nederland Zingt Dag. Vandaag maken we bekend wie er nog meer op het podium staat van de Jaarbeurs staat.

Hij stelt zichzelf voor in de persoonlijke videoboodschap hieronder.

Het gaat om: Martin Brand! Hoe leuk is dat! Mocht je hem nog niet kennen als zanger, dan ken je hem misschien wel als spreker of regisseur of blogger of componist of tekstschrijver of theatermaker. Deze enthousiaseling barst van de leuke (muzikale) ideeën en we vinden het mede daarom superleuk om met hem samen te werken.

Zelf laat de zanger weten: “Jezus zei ooit: ‘waar twee of meer in Mijn Naam bij elkaar zijn, ben ik in hun midden’. Ik zie er enorm naar uit om dát te beleven op de Nederland Zingt Dag. Dat het indrukwekkend zal klinken als we met duizenden mensen zingen staat al vast. Dat we zullen lachen, genieten van mooie muziek en oprechte toespraken ook. En dat we hierdoorheen samen iets mogen proeven én laten zien van Zijn realiteit vind ik het allermooist.”

Martin Brand zingt 'Duizend vragen'

Nederland Zingt Dag

Heb je nog geen kaarten voor de Nederland Zingt Dag? Wees er dan snel bij want de kaartverkoop gaat hard. Je kunt hier kaarten bestellen. Heb je een vraag over de Nederland Zingt Dag? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen.

Meer lezen over:

Speel muziek af