Wat een getuigenis: gevangenen zingen over hun 'Heer Jezus'

De gevangenissen in Tanzania zitten vol. De basisvoorzieningen zijn slecht en de kans op ziekten groot. Bovendien willen veel gevangenen hun veroordeling aanvechten omdat zij zonder rechtszaak of overtuigend bewijs vastzitten. Extra indrukwekkend dus dat deze mannen juist op deze nare plek zingend getuigen van hun 'Bwana Jesu' (Heer Jezus).

Metterdaad

Het EO programma Metterdaad bezocht de gevangenissen in Tanzania. Wat krachtig om op zo'n plek te zingen voor God. Niet alle gevangenen mogen duidelijk in beeld komen, vandaar dat het beeld wazig is gemaakt. Desondanks klinkt hun gezang fantastisch!

Ben je benieuwd naar de uitzending over onder andere deze gevangenen? Lees dan hier meer over het project van Metterdaad en hoe je deze mensen kunt helpen.

Meer lezen over:

Speel muziek af