Interview Denise Brand en Arend Jansen: 'Jij bent mijn rustpunt.'

In de uitzending van Nederland Zingt 24 maart spelen Denise Brand en Arend Jansen allebei mee. Maar wist jij ook dat zij een stel zijn? Wij waren benieuwd en vroegen hen: 'welk lied is voor jullie speciaal? En waar kijk jij naar uit tijdens een Nederland Zingt opname?'

Tien jaar, elf jaar of toch twaalf jaar samen?

De vraag 'hoe lang kennen jullie elkaar?' kan een strikvraag zijn als je elkaar al zolang kent. Daar moeten ze dan ook allebei even over nadenken. Maar bij de vraag 'wat vinden jullie leuk aan elkaar?' weten ze beiden direct antwoord te geven. Denise: 'Hij kan me laten lachen als geen ander.' En Arend over Denise: 'Wat ik heel leuk vind aan jou is dat je heel mooi bent. Dat klinkt slijmerig, maar dat vind ik gewoon. Je bent de rustpunt in mijn leven.'

Speciaal lied

Maar we zijn natuurlijk Nederland Zingt en we zijn dan ook, naast hun liefde voor elkaar, benieuwd naar hun liefde voor muziek. Daarom vroegen wij hen 'Welk lied is voor jullie speciaal?' Arend: 'Wat wij een speciaal lied vinden en dat we regelmatig moeten spelen is 'Groot is uw trouw o Heer'. En dan vooral de zin 'kracht van vandaag en blijde hoop voor de toekomst.' Wij geloven dat God je kracht voor vandaag geeft, blijde hoop in de toekomst. Dat is eigenlijk wat voor ons ligt in het leven, bij Hem in de hemel.'

Bemoediging en blije gezichten

En op de vraag waar het stel het meest naar uitkijkt tijdens een Nederland Zingt opname antwoordt Denise: 'Ik kijk het meest naar uit om de blije gezichten in de zaal te zien. Dat vind ik altijd heel leuk.' En Arend voegt daaraan toe: 'Een bemoediging voor de week is het vaak.'

Je kunt het gehele gesprek met Denise en Arend hierboven bekijken.
 

Meer lezen over:

Speel muziek af