Koorleden gezocht opnames Nederland Zingt

Op woensdag 16 mei komt Nederland Zingt naar Vlissingen voor een geweldige zangavond. Wij zouden het fantastisch vinden om met enthousiaste zangers van diverse koren uit Vlissingen en omgeving één groot koor te vormen dat onder leiding van dirigent Martin Mans meewerkt aan deze opname.

Naast dit gemengde koor wordt medewerking verleend door o.a. vocaal ensemble Favor. Het belooft een mooie avond te worden! Graag benadrukken wij dat iedereen welkom is om zich aan te melden. Dat mag als gehele koor, maar kan ook zeker individueel. Nog niet overtuigd? Bekijk dan de persoonlijk uitnodiging van Martin Mans hierboven.

Samen zingen
Samen zingen tot Gods eer geeft een enorm gevoel van verbondenheid met elkaar. Wij geloven dat de verscheidenheid van de diverse koren en stemmen een grote kracht kan zijn! Naast koorzang zullen we ook prachtige liederen samen met het aanwezige publiek zingen.

Geweldige ervaring
In Enkhuizen hebben we al eens eerder zo'n geweldig koor samengesteld en dat was fantastisch! Bekijk hier hoe het eraan toeging tijdens de repetitie.

Hoe kun je meedoen?
Ben je enthousiast geworden om mee te doen, geef dan (een deel van) je koor, of jezelf zo snel mogelijk op via: lauriene.pot@eo.nl. Geef in deze mail het volgende aan:

  • Of je je koor aanmeldt of dat je je persoonlijk opgeeft
  • Bij aanmelding koor: contactgegevens, aantal leden, verdeling man/vrouw en naam dirigent
  • Bij individuele aanmelding: contactgegevens, welke partij je zingt, hoeveel personen je eventueel aanmeldt.

Aanmelden kan tot uiterlijk 14 april. In de week van 9 april is het complete repertoire bekend en krijgen jullie de muziek in SATB-versie (digitaal) toegestuurd via de mail.

Repetities
Er zijn twee centrale repetitiemomenten ingepland in de Sint Jacobskerk in Vlissingen. Beide repetities staan onder leiding van Martin Mans. De data zijn:

  • Dinsdag 24 april van 20.00-22.15 uur
  • Dinsdag 1 mei van 20.00-22.15 uur

Naast deze repetitiemomenten kunnen de liederen thuis worden ingestudeerd of eventueel tijdens een eigen koorrepetitie. We verwachten dat de liederen die als koor gezongen worden uit het hoofd gaan. Voor de samenzangliederen is een programmaboekje beschikbaar.

Praktische informatie
De opname vindt zoals gezegd plaats op 16 mei in de Sint Jacobskerk, Oude Markt 2, 4381 HK Vlissingen. Dinsdagavond 15 mei wordt het hele programma gerepeteerd van 19.00-22.00 uur. Op woensdag 16 mei wordt iedereen om 16.30 uur verwacht in de kerk. De opname zelf start ’s avonds om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur.

We hopen op veel enthousiaste zangers en zien je aanmelding graag tegemoet. Stuur deze informatie gerust door naar mensen van wie je denkt dat ze het leuk vinden om ook mee te zingen! Mocht je eerst nog vragen hebben, stuur dan een mail naar het eerder genoemde mailadres.

Meer lezen over:

Speel muziek af