NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Martin Brand en Elise Mannah zingen 'Eenheid met Mij'

Martin Brand en Elise Mannah zingen in deze videoclip het prachtige 'Eenheid met Mij'. Een lied over het grote verlangen van God om heel dichtbij jou te zijn. 'Laat je vervullen, laat mij Herder zijn.'

Nederland Zingt Dag 2018

 

Samen met Marjo van Someren staan Martin Brand en Elise Mannah dit jaar op het podium van de Jaarbeurs tijdens de Nederland Zingt Dag. Het thema van deze dag is 'Open armen'. Wil je de persoonlijke videoboodschap zien van Marjo, Martin en Elise? Dat kan via deze link.

 

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: