Gratis Nederland Zingt Dag kaartenset

Bij Nederland Zingt ontmoeten we God én elkaar door samen te zingen en samen te geloven. Dat doen we het hele jaar door via onze televisie-uitzendingen, de Nederland Zingt Dag en meer. Dit jaar staan we in het bijzonder stil bij het thema ‘Open armen’. We geloven dat we door God met open armen worden ontvangen; dat Hij er altijd voor ons is. Deze hartverwarmende liefde mogen we ook uitdelen onder elkaar.

Kaartenset aanvragen

Bijvoorbeeld door een kaartje te versturen naar iemand die dat goed kan gebruiken. In deze set vind je 6 unieke ansichtkaarten. Kaarten met een boodschap vol hoop. We dagen jou uit de kaarten te gebruiken om een ander te bemoedigen, te feliciteren, te troosten of te complimenteren. Doe jij mee?

Je kunt de kaarten hier aanvragen.

Veel plezier met uitdelen!

Meer lezen over:

Speel muziek af