NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Hoe ervaren Henk van Steeg, Mirjam Bouwman en Mirjam Kollenstaart 'open armen?'

'Open armen' dat is het thema van de Nederland Zingt Dag 2018. Open armen ontvangen, maar ook open armen bieden. Hoe ervaren ds. Mirjam Kollenstaart en presentatoren Henk van Steeg en Mirjam Bouwman die armen in hun dagelijks leven? Ze vertellen het in deze drie persoonlijke video's.

Henk van Steeg

Presentator Henk van Steeg over 'open armen': 'dat je gewoon op de plek bent waar God je neerzet, je armen opent en kijkt wat er gebeurt.'

Mirjam Kollenstaart

Mirjam Kollenstaart: 'God kijkt naar mijn hart, bij Hem voel ik me thuis.'

Meer lezen over:

Speel muziek af