Jurjen ten Brinke spreekt over 'Open Armen'

Jurjen ten Brinke verleent aanstaande zaterdag zijn medewerking aan de Nederland Zingt Dag. Hij valt in voor Arie van der Veer, die vorige week werd getroffen door een herseninfarct. Hoewel Van der Veer hier voorspoedig van herstelt, kan hij uiteraard niet als spreker bij de Nederland Zingt Dag aanwezig zijn. We zijn dankbaar dat Jurjen ten Brinke bereid is om op deze korte termijn voor hem in te vallen.

Jurjen ten Brinke is voorganger van Hoop voor Noord, een multiculturele kerk in Amsterdam. We kennen hem daarnaast als één van de sprekers van het wekelijkse EO-programma ‘De Kapel’ en als spreker van de Nederland Zingt Dag van 2015. De liefde van Christus is zijn grootste drijfveer. “Ik heb veel liefde, trouw en licht mogen ontvangen. Dat wil ik ontzettend graag doorgeven. Een connectie met God zorgt voor nieuwe hoop in je leven. God strekt Zijn armen naar ons uit!” 

Herstel Ds. Arie van der Veer

Arie van der Veer, die vorige week werd getroffen door een herseninfarct, is inmiddels weer thuis. Het herstel van de 76-jarige voorganger en presentator verloopt gelukkig goed. Hij is ontzettend dankbaar voor de gebeden en vele kaarten van collega’s, kijkers en bekenden. Arie van der Veer heeft aangegeven zijn werkzaamheden voor de EO in ieder geval tot en met augustus neer te leggen. De hoop en verwachting is dat hij vanaf september weer een voorzichtige start kan maken.

Meer lezen over:

Speel muziek af