Lied om de week te beginnen: 'Groot is Uw trouw, o Heer'.

'Groot is Uw trouw, o Heer, iedere morgen aan mij weer betoond'. We kunnen niet beter de week beginnen dan met de woorden van dit bekende lied. Door de trouw van God, leven we, werken we, hebben we elkaar lief, kunnen we doen wat moet gebeuren. Extra mooi is het dat we dit lied aanstaande zaterdag al gaan zingen samen met 10.000 anderen. Samen zingen van Gods trouw, daar zien wij naar uit.

Liedtekst

Groot is Uw trouw o Heer, mijn God en Vader,
er is geen schaduw van omkeer bij U,
ben ik ontrouw, Gij blijft immer dezelfde,
die Gij steeds waart, dat bewijst Gij ook nu.

Groot is Uw trouw, o Heer.
Groot is Uw trouw, o Heer.
Iedere morgen aan wij weer betoond.
Al wat ik nodig had, hebt Gij gegeven.
Groot is Uw trouw, o Heer, aan mij betoond.

Zomer en wintertijd, najaar en voorjaar,
zon maan en sterren in hemelse baan,
tonen zo duid’lijk Uw Goddelijke wijsheid,
Uw grote trouw die zal blijven bestaan.

Groot is Uw trouw, o Heer.
Groot is Uw trouw, o Heer.
Iedere morgen aan wij weer betoond.
Al wat ik nodig had, hebt Gij gegeven.
Groot is Uw trouw, o Heer, aan mij betoond.

Groot is Uw trouw o Heer,
groot is Uw trouw o Heer,
groot is Uw trouw, o Heer, aan mij betoond.

Speel muziek af