Marianne vangt kwetsbare jonge moeders op: 'Ik hou echt van ze!'

Marianne vangt jonge moeders op in haar huis. Dag en nacht zijn zij en haar man Arnold bezig om deze vrouwen en hun baby's te helpen, te verzorgen en liefde te geven. Wat heeft Marianne bewogen om dit te doen?

Open armen

Marianne is tot geloof in God gekomen toen zij zelf in een hele diepe depressie zat: 'Het was zo fijn dat er toen mensen waren die ook naar mij omkeken en mij een heel stuk begeleid hebben. Mij met open armen ontvangen hebben. En ook dat God mij zo met open armen ontvangen heeft.' Deze liefde is voor Marianne de motivatie om haar werk te doen: ze wil doorgeven wat ze zelf heeft ontvangen.

Verrassing

Tijdens de Nederland Zingt Dag is Marianne's verhaal op het grote scherm te zien. Zelf komt Marianne ook nog even het podium op. Wat Marianne niet weet, is dat een aantal van de moeders die zij in de afgelopen acht jaar opgevangen heeft, als verrassing naar de Nederland Zingt Dag gekomen zijn! Plotseling lopen de moeders, die zij al jaren niet meer gezien heeft, mét hun kindjes het podium op... 

 

Meer lezen over:

Speel muziek af