NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Open armen en open hart voor kinderen

Aart en Annet Kuyt adopteerden twee Chinese jongens. Ook hun derde kind, een dochter, komt uit China. Het EO programma 'Grenzeloos Verlangen' ging met hun mee. Een ontroerende hereniging op Schiphol volgde. Was hun gezin nu compleet? Een gevaarlijke vraag, vond Aart. In hun hart en in hun huis bleek nog plek. Niet alleen bij Aart en Annet maar ook bij hun kinderen. Via pleegzorg werd er aan nog twee kinderen een thuis geboden. En zo zit hun tafel nu vol met vijf kids. Mirjam Bouwman at een hapje bij ze mee en sprak met hun op de Nederland Zingt dag. 'Open Armen' in de praktijk.

Meer lezen over:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: