NPO Logo EO Logo youtube facebook whatsapp facebook-share mail play video image audio close menu search next
Nederland Zingt Dag 2018: Sprekers momenten Jurjen ten Brinke & Mirjam Kollenstaart

Overdenkingen Mirjam Kollenstaart en Jurjen ten Brinke | Nederland Zingt Dag 2018

Jurjen ten Brinke en Mirjam Kollenstaart spraken over het thema 'Open Armen'. De Open Armen van God, van Jezus aan het kruis, maar ook de oproep om zelf 'open armen' te bieden aan anderen. Centraal stond een tekst uit Jesaja 54: 'Ik heb je slechts een ogenblik verlaten, maar met open armen zal ik je weer ontvangen.' En benieuwd waarom er een rood touw op het podium ligt? Jurjen legt het uit. Mirjam vertelt over de letterlijk open armen van Jezus aan het kruis.

Meer lezen over:

Op de hoogte blijven van leuke nieuwtjes en mooie nummers? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: