Update: Herstellende Arie van der Veer dankbaar voor gebed en bemoediging

We hebben gesproken met Arie en zijn ontzettend blij te merken dat zijn spraak grotendeels is teruggekeerd. Hij moet zo af en toe nog zoeken naar woorden, maar het herstel verloopt in de woorden van Arie ‘wonderbaarlijk goed’. Ook is hij ontzettend dankbaar voor de gebeden en vele kaarten die hij heeft ontvangen van collega’s, kijkers en bekenden.

Afgelopen maandag werd Arie van der Veer getroffen door een herseninfarct. Hij verblijft momenteel nog in het ziekenhuis waar onderzoek plaatsvindt. Arie heeft aangegeven zijn werkzaamheden voor de EO in ieder geval tot en met augustus neer te leggen. De hoop en verwachting is dat hij vanaf september weer een voorzichtige start kan maken met zijn bijdrage aan onze organisatie.

Nederland Zingt Dag

Ds. Arie van der Veer is ook na zijn pensionering nog steeds met hart en ziel betrokken bij het werk van de EO. Op tal van manieren zet hij zich in voor de missie van de EO, van meditaties op radio, tv en online tot ledenreizen en activiteiten in het land. En als geliefd spreker zou hij op 21 april een bijdrage leveren op de jaarlijkse Nederland Zingt Dag. Die bijdrage zal dit jaar helaas niet doorgaan.

Kaartje sturen?

Wij als collega’s denken aan hem en bidden voor hem en zijn familie. We hopen dat u meeleeft met ds. Arie van der Veer door voor hem en zijn familie te bidden. Mocht u een kaart willen sturen dan kan dat.

Namens de Evangelische Omroep
Arjan Lock (Raad van Bestuur)

Kaarten kunt u sturen naar:
Evangelische Omroep
T.a.v. Arie van der Veer
Postbus 21000 1200 BA
Hilversum

 

 

 

 

Meer lezen over:

Speel muziek af