Lied 4 mei: Blijf mij nabij

'Blijf mij nabij' is een ontroerend gebed om Gods nabijheid. Het wordt gezongen door de koren Vox Jubilans en Chosen Gospel Choir in de Grote Kerk in Den Haag. 'Uw dag breekt aan, de schaduw gaat voorbij. In dood en leven, Heer, wijs Gij nabij.' Een passend gebed om stil bij te staan tijdens 4 mei.

Liedtekst

U heb ik nodig, uw genade is
mijn enig licht in nacht en duisternis.
Wie anders zal mijn leidsman zijn dan Gij?
In nacht en ontij, Heer, blijf mij nabij.

Ik vrees geen kwaad, want bij mij is de Heer.
Tranen en leed zijn nu niet bitter meer.
Waar is uw prikkel, dood, wat dreigt ge mij?
Ik triomfeer, mij is de Heer nabij.

Houd, Heer, Uw kruis hoog voor mijn brekend oog,
licht in het duister, wijs de weg omhoog.
Uw dag breekt aan, de schaduw gaat voorbij.
In dood en leven, Heer, wijs Gij nabij.
 

Ook interessant

Speel muziek af