10.000 redenen gezongen door duizenden jongeren, Matt Redman op EO-Jongerendag

Schrijver '10.000 redenen' in Nederland voor EO-Jongerendag

Als Nederland Zingt houden we natuurlijk erg van zingen. Daarom zijn we ook blij voor vele duizenden jongeren die aanstaande zaterdag 26 mei samen gaan zingen en tijdens de 44e editie van de EO-Jongerendag. Eén van de artiesten die de samenzang begeleidt dit jaar is Matt Redman, schrijver van het bekende lied '10.000 redenen'.

Tienduizend redenen

Tijdens opnames van Nederland Zingt is dit lied ook al vaker voorbij gekomen. Wat vind je bijvoorbeeld van deze versie hierboven, enthousiast en uit volle borst gezongen door vele mensen in de Ichtuskerk op Urk? 

Het is overigens niet voor het eerst dat Redman optreed op die grote jongerenevenement van de EO; In 2014 was hij er ook. Heel bijzonder om te zien hoe toen duizenden jongeren de tienduizend redenen van dankbaarheid bezongen

Wil jij ook naar de EO-Jongerendag? Je kunt hier nog tickets bestellen!

Meer lezen over:

Speel muziek af