NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Lied om te delen: 'Als een hert'

'U alleen bent mijn Kracht, mijn Schild. Aan U alleen geef ik mij geheel. U alleen kunt mijn hart vervullen, mijn aanbidding is voor U.' Rake woorden voor jezelf of een mooie bemoediging om te delen met een dierbare.

Liedtekst

Als een hert dat verlangt naar water
zo verlangt mijn ziel naar U
U alleen kunt mijn hart vervullen
mijn aanbidding is voor U
U alleen bent mijn Kracht, mijn Schild
Aan U alleen geef ik mij geheel
U alleen kunt mijn hart vervullen
mijn aanbidding is voor U

Als een hert dat verlangt naar water
zo verlangt mijn ziel naar U
U alleen kunt mijn hart vervullen
mijn aanbidding is voor U
U alleen bent mijn Kracht, mijn Schild
Aan U alleen geef ik mij geheel
U alleen kunt mijn hart vervullen
mijn aanbidding is voor U

Ook interessant

Speel muziek af