NIEUWS: nieuwe zangeres Sela

Sela heeft vandaag bekend gemaakt dat Mirjam Kerkhof de band gaat versterken als leadzangeres, zij zal de plek innemen naast zanger Frans Korpershoek. Samen zullen zij het nieuwe gezicht worden van de band. Sela schrijft: "Toen wij als muzikanten met elkaar nadachten over 'hoe nu verder’ na het vertrek van Kinga, bleek iedereen van de band dezelfde naam in gedachten te hebben. We zijn verwonderd en dankbaar dat we jullie aan haar kunnen voorstellen: Mirjam."

Wie is Mirjam Kerkhof?

Sela schrijft over Mirjam: "Na het behalen van haar diploma onderwijskunde, is ze een aantal jaren werkzaam geweest in het onderwijs. Totdat Sela haar vroeg om zich bij de band te voegen. Zolang als Mirjam zich kan herinneren, is zingen haar passie. Ze heeft een brede muzieksmaak, maar moderne kerk-/gospelmuziek springt er voor haar uit. Ze is getrouwd met Jop, woont in Eindhoven en is moeder van twee kinderen. "

Mirjam over Sela: “Samen zingen over en voor God brengt eenheid onder Zijn kinderen. Dit thema raakt me, en daar wil ik me voor inzetten. Ik geloof en heb ervaren dat Sela bijdraagt aan deze eenheid en ben erg dankbaar dat ik er onderdeel van mag zijn”.

Kinga Bán

Jarenlang was naast Frans, Kinga Bán het gezicht van de band. Kinga zong en schreef mee aan veel liederen. Onder andere is ze bekend van het indringende lied ‘Ik zal er Zijn.’ Door gezondheidsredenen stopte Kinga bij Sela in december.

Sela bij Nederland Zingt

Sela heeft al een aantal keer meegewerkt aan Nederland Zingt, onder andere in Deventer.
Er staat een prachtige afspeellijst voor je klaar, waarin je kan genieten van meerdere nummers van Sela bij Nederland Zingt. 
Klik hier om te genieten van prachtige nummers. 

Bron: sela.nl
Foto's: Henri Doornbos, Digrafium

Meer lezen over:

Speel muziek af