Concerten Kinga Bán voorlopig uigesteld

Hoog in de nekwervels zijn uitzaaiingen gevonden bij de zangeres. De uitzaaiingen vormen een direct gevaar voor de zenuwen die langs de wervels lopen. Hoewel Kinga zich gewoon goed voelt moet ze in het ziekenhuis blijven. Daar wordt bekeken hoe en of ze het beste geopereerd kan worden.

Kinga wil de laatste concerten van “wat fluistert vandaag?” heel graag op een ander moment door laten gaan, daarom zijn de concerten voorlopig uitgesteld tot ná de zomer. Mensen die een kaartje voor de concerten hebben gekocht, worden hierover geïnformeerd.

Meer behandelingen


Het is inmiddels bijna zes jaar geleden dat bij Kinga borstkanker is geconstateerd. De borstkankeris uitgezaaid naar haar botten en organen. Na een relatief rustige periode van de eerste vier jaar is de kanker het laatste twee jaar actiever, dat betekend meer en andere behandelingen en regelmatige controles.

Gebed

'Jullie gebed en meeleven wordt altijd zeer gewaardeerd door Kinga.' Laat haar management weten via haar website.

Ook interessant

Speel muziek af