Getuigenis bij het lied 'Who you say I am'

Als Christiaan door Mirjam op Opwekking wordt gevraagd naar zijn mooiste lied dan hoeft hij niet lang na te denken. Dat is voor hem het lied 'Who you say I am' van Hillsong. Christiaan: In dit lied wordt gezegd 'I am chosen not forsaken'. Dus dat ik mag weten dat God mij heeft uitgekozen. Dat Hij naast me staat, altijd en overal. Dat geeft mij rust en zekerheid.'

Wat is jouw lievelingslied?

Bekijk het complete verhaal van Christiaan in de video hierboven. Mirjam sprak nog meer mensen op Opwekking en vroeg hen 'Wat is jouw lievelingslied'. Deze vraag leidde tot mooi en ontroerende verhalen. Zo vertelde Danique over het lied 'Tienduizend redenen' die haar vader verloor na een lang ziekbed. Een andere bezoeker vertelde openhartig over het lied 'Ik zal er zijn'.

Who You say I am

Liedtekst

Who am I that the highest King
Would welcome me
I was lost but
He brought me in
Oh His love for me Oh
His love for me

Who the Son sets free
Oh is free indeed
I’m a child of God
Yes I am

Free at last
He has ransomed me
His grace runs deep
While I was a slave to sin
Jesus died for me
Yes He died for me

Who the Son sets free
Oh is free indeed
I’m a child of God
Yes I am In my Father’s house
There’s a place for me
I’m a child of God
Yes I am

I am chosen
Not forsaken
I am who You say I am
You are for me
Not against me
I am who You say I am

 

Words and Music by Ben Fielding & Reuben Morgan
© 2017 Hillsong Music Publishing CCLI: 7102401

Ook interessant

Speel muziek af