NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Martin Zonnenberg naar Polen

De zomer is voor veel mensen vakantietijd. Sommigen gaan heerlijk op pad in eigen land, anderen zoeken de mooiste plekjes op over de grens. Anderen werken door of...geven een geweldig orgelconcert! Zoals Martin Zonnenberg gaat doen.

Orgelconcert

'Onze' Martin gaat deze zomer namelijk naar Breslau in Polen. Hij gaat daar naartoe vanwege een orgelconcert op 25 augustus. Hoe hij daar zo terecht komt? Dat vertelt hij in de video hierboven want daar zit een bijzonder verhaal achter.

Nog meer fijne orgelconcerten deze zomer:

Ook interessant

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: