Nederland Zingt gemist op tv? Mirjam legt uit!

Deze zomer is er helaas geen Nederland Zingt te horen op de zaterdagavond. Mirjam las de reacties van teleurgestelde kijkers en legt daarom graag uit hoe het komt dat we niet op televisie zijn.

Nederland Zingt in de Zomer

Het goede nieuws: om toch elke zaterdagavond te zingen bieden we Nederland Zingt in de Zomer aan. In deze aflevering kiest een bekende van Nederland Zingt de liederen uit en vertelt daarbij waarom sommige liederen zo speciaal voor hem of haar zijn. Zo vertelt Sharon Kips in de uitzending van 14 juli over het lied 'Tienduizend redenen'.

Tienduizend redenen

Sharon: “Onze dochter Isa was drie toen ze ineens een koortsstuip kreeg. Ze reageerde niet meer. Ze moest direct naar het ziekenhuis. Daar moesten we vijf lange uren wachten voor ze bijkwam. De artsen wisten niet hoe ze wakker zou worden; of ze bijvoorbeeld nog wel kon praten. Het enige wat we konden doen was bidden en vertrouwen dat God haar in Zijn hand houdt. En toen voelden we ons gedragen. Als ik daaraan terugdenk, denk ik aan dankbaarheid en het lied Tienduizend redenen.”

Natuurlijk wordt dit prachtige lied ook gezongen in de uitzending van Nederland Zingt de Zomer op 14 juli. Wil je alle zomeruitzendingen bekijken? Ga dan naar de homepagina van www.nederlandzingt.nl en klik op 'zomer-uitzendingen'.

Ook interessant

Speel muziek af