Ds. Arie van der Veer over de Nederland Zingt Reis: 'ik dacht niet dat ik mee zou kunnen'

De wereldberoemde Evensong beluisteren in de St. Paul’s Cathedral en heerijk samen zingen in de Windsor Parish Church; het kan allemaal tijdens de Nederland Zingt Reis door Zuid-Engeland. En ds. Arie van der Veer gaat mee!

Herseninfarct

Zijn aanwezigheid tijdens deze bijzondere reis werd spannend omdat hij een herseninfarct kreeg. Maar hij laat weten veel zin te hebben in deze reis, het samenzijn, en de unieke locaties die worden bezocht. In de video hierboven nodigt hij jou graag uit.

In september 2018 organiseert Nederland Zingt de muzikale 6-daagse touringcarreis naar Zuid-Engeland. Op deze reis bezoeken we o.a. Londen, de hoofdstad van Groot-Brittannië en de 2e residentiestad van de Britse koninklijke familie, Windsor.  In kerken en kathedralen vinden mooie samenzangmomenten plaats, waarbij ook ds. Arie van der Veer en de musici van de EO hun bijdragen vertolken. Het programma ziet er veelbelovend uit. Je verblijft in goede hotels op basis van halfpension.

Met de gezelligste reisleiders

De reisleiding bestaat onder andere uit ds. Arie van der Veer, Mirjam Bouwman en eindredacteur Albert Jan Schol. Natuurlijk laat organist Martin Zonnenberg de zangmomenten nog mooier klinken met zijn orgelspel. Sopraan Maria den Hertog zingt mee en dirigent Bert Noteboom zal het pianospel en het dirgeren op zich nemen.

Boek hier de reis

Er zijn nog plekken voor deze reis. Dus wil je meer weten of wil je gelijk gaan boeken? Klik dan hier.

Ook interessant

Speel muziek af