Help ons bemoedigende programma's te blijven maken

Verhalen delen over leven en geloof. Programma's met verhalen die er toe doen: daar staat de EO voor. Juist die bemoedigende programma's worden het meest getroffen door de bezuinigingen. Wil jij dat deze programma's blijven bestaan?

Hardst getroffen

De EO wil programma’s maken over leven en geloof. Verhalen die er écht toe doen. Of je nou gelovig bent of niet. En juist die programma’s worden het hardst getroffen door de aangekondigde bezuinigingen. In een tv-spotje doet Arjan een appèl op kijkers om ervoor te zorgen dat EO-programma’s niet verdwijnen.

Het hart van onze programmering

De Evangelische Omroep krijgt in 2019 vele miljoenen euro’s minder voor het maken van levensbeschouwelijke programma’s. EO-directeur en Ik mis je-presentator Arjan Lock verzet zich hevig tegen de plannen: “Dit is disproportioneel, het hart van onze programmering wordt eruit gesneden door deze bezuinigingen.”

Help mee

Vind jij ook dat deze programma’s niet mogen verdwijnen? Je kunt helpen door tientjeslid te worden van de EO. Op die manier laat je zien dat programma’s zoals van de EO ertoe doen en niet genadeloos wegbezuinigd mogen worden. Door lid te worden help je dus echt mee.

Persoonlijke oproep ds. Arie van der Veer

Persoonlijke oproep Mirjam Bouwman

Ook interessant

Speel muziek af