NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Laat je zingend mee nemen naar de bergen, de prachtige schepping van God

Met deze versie van 'How Great Thou Art' (Hoe groot zijt Gij) nemen de dames van BYU Noteworthy je mee naar adembenemende schepping van God. "Het sterrenlicht, het rollen van de donder, heel dit heelal, dat vol is van uw kracht."

Herinnering aan de vakantie

Misschien ben je in de vakantie wel naar onbekkende plekken geweest waar je de schepping van God hebt mogen ervaren. De ongekende wijdsheid van de zee, ongerepte bergen die tot in de hemel lijken te rijken. De stilte in een prachtig bloeiend bos of het geraas van een waterval. Alles is deel van het prachtige geheel dat God heeft gemaakt. Het lied 'Hoe groot zijt Gij' neemt ons mee naar God's grootheid. Zing je mee? 

Meer lezen over:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: