Limburgse koorleden gezocht voor Nederland Zingt opname in Roermond

Op dinsdag 25 september komt Nederland Zingt naar Roermond en vindt in de Sint Christoffelkathedraal de tv-opname plaats van dit programma. Wij zouden het geweldig vinden om met enthousiaste zangers van diverse koren uit Roermond en omgeving één groot koor te vormen dat onder leiding van dirigent Martin Zonnenberg meewerkt aan deze opname

Graag benadrukken wij dat iedereen uit de omgeving Limburg welkom is om zich aan te melden. Dit mag als gehele koor, maar kan ook zeker individueel. Samen zingen tot Gods eer geeft een enorm gevoel van verbondenheid met elkaar. Wij geloven dat de verscheidenheid van diverse koren en stemmen een grote kracht kan zijn!

Hoe kun je meedoen?

Ben je enthousiast geworden om mee te doen, geef dan (een deel van) je koor, of jezelf zo snel mogelijk op via: activiteiten@sgv-roermond.nl

Geef in deze mail het volgende aan:

  • Of je je koor aanmeldt of dat je je individueel opgeeft.
  • Bij aanmelding van een koor: contactgegevens, aantal leden, verdeling man/vrouw, naam dirigent en contactpersoon.
  • Bij individuele aanmelding: contactgegevens, welke partij je zingt en of je eventueel nog meer personen aanmeldt.

Aanmelden kan tot uiterlijk 25 augustus. In de week van 13 augustus is het complete repertoire bekend en krijgen jullie de muziek in SATB-versie (digitaal) toegestuurd via de mail of via een dropbox link.

Repetities

Er zijn twee centrale repetitiemomenten ingepland in de Sint Christoffelkathedraal in Roermond. Beide repetities staan onder leiding van Martin Zonnenberg. De data zijn:

  • Dinsdag 4 september van 19.30-22.00 uur
  • Dinsdag 11 september van 19.30-22.00 uur

Naast deze repetitiemomenten kunnen de liederen thuis worden ingestudeerd of eventueel tijdens een eigen koorrepetitie. We verwachten dat de liederen die als koor gezongen worden uit het hoofd gaan. Voor de samenzangliederen is een programmaboekje beschikbaar.

Praktische informatie

De opname vindt zoals gezegd plaats op 25 september in de Sint Christoffelkathedraal, Grote Kerkstraat 2, 6041 CR Roermond. Op die dag verwachten we je om 14.45 uur. Vanaf 15.00 uur wordt vervolgens het hele programma gerepeteerd. De opname zelf start ’s avonds om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur. Tussen de repetitie en de opname wordt er voor alle koorleden voor soep en broodjes gezorgd.

We hopen op veel enthousiaste zangers en zien je aanmelding graag tegemoet. Stuur deze informatie gerust door naar mensen van wie je denkt dat ze het leuk vinden om ook mee te zingen! Mocht je eerst nog vragen hebben, stuur dan een mail naar het eerder genoemde mailadres.

Hartelijke groeten,

Team Nederland Zingt

Ook interessant

Speel muziek af