NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

185 koorleden zingen vanuit 12 landen

Wat een gaaf project is dit. Een koor gevormd door mensen van over de hele wereld. Samen vormen 185 stemmen een heel bijzonder koor. Vanuit 12 landen wordt het ingezongen en ingezonden. Ieder vanuit zijn eigen huiskamer, vanachter de eigen computer levert zijn deel. En wat speciaal als dat allemaal samen komt. Zingen verbindt, dat is duidelijk. En, ook niet onbelangrijk, het klinkt schitterend. Ga even lekker zitten, zet je boxen hard aan en luister.

Meer lezen over:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: