De 3000e Vriend van Nederland Zingt!

De 3000e Vriend van Nederland Zingt is de Limburgse Gerard! Tijdens een Nederland Zingt avond in Roermond werd hij spontaan verrast door Henk van Steeg. Gerard was heel blij en kreeg een prachtige bos bloemen en een speciaal Nederland Zingt kadopakket! Gerard en alle andere Vrienden van Nederland Zingt: Bedankt!

Wilt u ook Vriend van Nederland Zingt worden?

De door de NPO aangekondigde bezuiniging raakt ook ons programma! Mede dankzij de Vrienden van Nederland Zingt kunnen wij onze uitzendingen blijven maken! We zijn daarom extra blij wanneer mensen ervoor kiezen om ons programma te steunen door Vriend te worden!

Word ook Vriend van Nederland Zingt en ontvang:

  • Een welkomstcadeau (o.a het dagboek 'Alle dagen' van Ds. Arie van der Veer)
  • Jaarlijks een gratis kaartje voor de Nederland Zingt Dag
  • Jaarlijks de nieuwste Nederland Zingt Dag-cd thuisgestuurd
  • Exclusieve toegang tot Vriendenconcerten
  • 4x de (digitale) nieuwsbrief met nog veel meer Vriendenvoordelen

Alvast bedankt voor uw steun!

 

 

 

Meer lezen over:

Speel muziek af