Jesus, remember me

Maria den Hertog zingt op haar eigen prachtig gedragen manier het lied 'Jesus remember me'. Het Taizé lied is gebaseerd op de tekst uit Lucas 23: 42. "Jezus denk aan mij wanneer U in Uw koninkrijk komt." Marjolein de Wit begeleidt Maria op de dwarsfluit.

Nederland Zingt in Engeland

Tijdens de Nederland Zingt reis dit najaar naar het zuiden van Engeland is dit nummer gezongen en opgenomen. Op deze reis bezochten de deelnemers Londen, de hoofdstad van Groot-Brittannië en de 2e residentiestad van de Britse koninklijke familie, Windsor. In kerken en kathedralen in steden en dorpen vonden mooie samenzangmomenten plaats. Muzikale medewerking werd verleend door Bert Noteboom, Maria den Hertog en Marjolein de Wit.

Nog een mooie versie van dit lied

Een aantal jaren geleden namen we dit lied ook op in de Laurenskerk in Rotterdam.

Liedtekst

Jezus, herinner mij
als U ingaat in Uw Koninkrijk
Jezus, herinner mij
als U ingaat in Uw Koninkrijk

Jesus remember me
when you come into your kingdom
Jesus remember me
when you come into your kingdom

Jesus gedenk’ an mich
wenn du kommst mit deinem Reiche
Jesus gedenk’ an mich
wenn du kommst mit deinem Reiche

Jezus, herinner mij
als U ingaat in Uw Koninkrijk
Jezus, herinner mij
als U ingaat in Uw Koninkrijk

Meer lezen over:

Speel muziek af