Michael W. Smith in Nederland

Hij is bekend van veel christelijke liederen; zanger Michael W. Smith. Vanavond geeft hij zijn laatste concert in Nederland. Ron Stoeltie van Nederland Zingt Gospel had afgelopen weekend een interview met hem. En ondanks het feit dat 'Smitty' wereldwijd al jarenlang populair is, zegt hij: "Ik heb het gevoel dat ik God beter heb leren kennen en beter weet wat Hij van mij wil. Ik heb het idee dat mijn hoogtijdagen nog voor me liggen, zelfs na alles wat ik al gedaan heb.”

Bron foto: Facebookpagina Michael W Smith

Michael W. Smith in Nederland Zingt

Michael W. Smith is een christelijke artiest waarvan de liederen wereldwijd gezongen worden. Verschillende nummers zijn ook naar het Nederland vertaald. Misschien ken je 'Houd mij dichtbij U' wel. Het nummer werd in 2001 uitgebracht op het album 'Worship' als 'Draw me close to you'. Ook in Nederland Zingt worden met regelmaat de liederen van 'Smitty' gezongen. Agnus Dei, in het engels, maar ook 'Meer dan ooit'. Een vertaling van 'Above All'.

Meer dan ooit

Nederland Zingt: Meer dan ooit

Meer lezen over:

Speel muziek af