Mijn lied, mijn verhaal - Irene

Veel mensen zullen het herkennen: je zingt een dierbaar lied en ineens…een brok in je keel. Of tranen in je ogen. Je wordt geraakt door de melodie, door de tekst en vaker nog door de herinnering. Je zong het lied eerder bij een gebeurtenis of in een periode die diep indruk op je maakte: je trouwdienst, tijdens het afscheid van een geliefde, toen je gepest werd en je alleen voelde, of toen je zelf zo ziek was. Wat kan het zingen van Gods liederen dan krachtig zijn. Het geeft je nieuwe moed en hoop en bevestigt wat je allang weet: God houdt van je en Hij is erbij. Irene vertelt over 'Houd vol, houd vast.'

Volhouden na teleurstelling

Irene Terpstra heeft een levensbedreigende ziekte die haar leven en het leven van haar gezin bepaalt. Ze vertrouwt erop dat God haar en haar kinderen niet loslaat, maar vaak is er ook teleurstelling over haar ziekte. In een moeilijke periode werd ze enorm geraakt door het lied 'Houd vol’ van Kees Kraayenoord.

'Is dit dan Gods wil?'

'Houd vol'

Houd Vol - Live@Mozaiek0318

Meer lezen over:

Speel muziek af