UPDATE: Ds. Arie van der Veer over het herstel van zijn herseninfarct

Hoe gaat het nu met Ds. Arie van der Veer? Het is inmiddels alweer een aantal maanden geleden dat Ds. Arie van der Veer plotseling in het ziekenhuis belandde. Hij werd getroffen door een herseninfarct. Wonder boven wonder kwam Ds. Arie van der Veer redelijk snel uit het ziekenhuis. En dan breekt er een periode van herstel en revalidatie aan. 

Bemoediging van Ds. Arie van der Veer

De zomer is bijna ten einde en Mirjam zoekt Arie opnieuw op. In de video vertelt Ds. Arie van der Veer, dat herstel van de functies wel een paar jaar kan duren. En soms is het zo, dat bepaalde functies helemaal niet meer terugkeren. Inmiddels heeft Ds. Arie van der Veer alweer gepreekt. Hij zegt: 'Alsof ik het verwende jochie van God ben.' 

Belofte

Op het moment dat zijn zoon overlijdt, die ook dominee was, maakt Ds. Arie van der Veer een belofte aan God: 'Als hij niet meer kan, dan neem ik zijn taak weer over.'

Mijn lied, mijn verhaal: Nederland Zingt uitzending 8 september

We beginnen het nieuwe seizoen van Nederland Zingt met een bijzondere special: een uitzending rondom bijzondere verhalen bij liederen. Ds. Arie van der Veer zal in deze uitzending vertellen welk lied voor hem speciaal is geworden in zijn periode van ziekte en herstel. Onder andere Joke Buis, Martin Zonnenberg, Elise Mannah en Sharon Kips zullen ook hun verhalen delen bij liederen in de uitzending.

Meer lezen over:

Speel muziek af