Weemoed woensdag - Prijs mijn ziel de Hemelkoning

Vroeger...toen...Verlangen naar het verleden toen alles nog mooier was. En rustiger. Herkenbaar? Gelukkig maken wij Nederland Zingt al heel erg lang. Wij kunnen terug in de tijd. Terug naar de liederen van 'vroeger'. Die delen we graag op 'weemoed woensdag'. Een nieuwe rubriek die we om de week delen. Omdat we nog zoveel 'pareltjes' op de planken hebben liggen, waar we opnieuw weer van kunnen genieten.

Antwerpen

Vanuit de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal uit Antwerpen het lied 'Prijs mijn ziel de Hemelkoning'. Een bijzondere opname in België met medewerking van Chr. Gem. Drechtstedenkoor 'Praise Him', Hollands Chris. Mannenkoor uit Berkel en Rodenrijs, Randstedelijk mannenkoor uit Spijkenisse, Chris. mannenkoor 'Prins Alexander' uit Rotterdam, Antwerps Kathedraalkoor en sopraan Nynke de Jong.

Ook interessant

Speel muziek af