6x unieke uitvoering van 'Oceans'

Het lied 'Oceans' is oorspronkelijk van de Australische band Hillsong United. Het lied inspireert: inmiddels hebben veel mensen hun eigen uitvoering van dit lied gemaakt. Wij zetten de mooiste 6 op een rij!

1. Op het meer van Galilea

Deze uitvoering is live opgenomen op het meer van Galilea in Israël. Heel toepasselijk, want die omgeving en het verhaal van Jezus en Petrus was de inspiratie voor dit lied. 

2. Elise Mannah

Nederland Zingt nam de Nederlandstalige versie van dit lied op met Elise Mannah in de Martinikerk in Franeker. En dat deed deze zangeres prachtig. Meer van haar stem gaan we horen op de Nederland Zingt dag op 21 april 2018!

3. Zusjes Elenyi

De mooie stemmen van de zussen Ari en Seli, de prachtige klanken van de cello en het knappe pianospel in combinatie met de beeldschone beelden zorgen voor kippenvel. 

4. 'Oceans' in de Filippijnse keuken

Aldrich en James spelen en zingen het liefst gewoon thuis in de keuken. De twee neven delen nog een passie: God aanbidden.

5. 'Lopen op het water' in de huiskamer

Reni Kraayenoord, de dochter van zanger Kees Kraayenoord, zingt in deze treffende Nederlandse uitvoering van Ocean: 'Lopen op het water' in de huiskamer. Het nummer is uitgevoerd door de band van de kerk Mozaïek0318. Deze Nederlandse versie is ook opgenomen in de bekende liedbundel van Opwekking. 

6. Inspirerende video: 'Lopen op het water'

Speel muziek af