NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Protestants en katholiek zingen samen

Een nieuwe ervaring voor het Nederland Zingt team én voor de pastoor. Protestants en katholiek werkten op een heel fijne manier samen met maar één doel. Muziek maken om God te prijzen en te eren en te danken. 'Dé manier', volgens deken plebaan pastoor Mercks. Henk van Steeg interviewde de pastoor. Het verschil in zingen tussen protestanten en katholieken is ook onderwerp van gesprek. Maar wat vooral bij blijft is dat samen zingen tot eer van God ons verbindt.

Meer lezen over:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: