Weemoed Woensdag - Heer, wilt U mijn leidsman wezen

In onze rubriek 'Weemoed Woensdag' weer een pareltje uit de oude doos: een opname van het prachtige nummer 'Heer, wilt U mijn leidsman wezen'. Deze video is afkomstig uit het archief van Nederland Zingt en we willen u deze mooie opname niet onthouden!

Liedtekst

Heer, wilt U mijn leidsman wezen,
wilt U altijd naast mij gaan.
Dat ik zonder angst en vrezen,
aan Uw Vaderhand mag gaan.
Dat ik elke nieuwe morgen,
of er vreugde is of pijn,
weet dat U voor mij wil zorgen
en altijd Uw kind mag zijn.

Gaat het in mijn eigen leven,
langzaam naar de avond toe,
gaan de krachten mij begeven,
word ik stilaan zwak en moe.
Laat mij ook die laatste dagen,
d'ogen richten op Uw kruis.
Wil, o Heiland, mij dan dragen,
naar Uw eeuwig Vaderhuis.

Meer lezen over:

Speel muziek af